sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ystävä kallis


Ystävät. Miten arvokasta onkaan se, että elämässä on ihmisiä jotka pysyvät. Kaukana ollessaankin ovat lähellä. 

Mulla on jo seitsemäntoista vuotta ollut yksi erityinen, kultaakin kalliimpi - yhtään muita vähättelemättä, mutta tiedättehän - sellainen sydänystävä. Vaikka menee välillä pitkiäkin aikoja, että ei nähdä, ei kuulla, niin tiedän, että siellä hän on. Ja taas kun nähdään, on kuin edellinen kerta olisi ollut eilen. Juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi. Voi sitä puheen määrää. Kumpikaan ei olla kovin hiljaista sorttia. Kun meillä on yhteistä aikaa, sitä juhlistetaan tietysti kuohuvalla hyvällä ruualla.

Hyvä juoma...
...ja pieniä herkkuja

Kun ystävät kalliit kohtaavat, tilannehan on erityslaatuinen, hyvää oloa tuotetaan tietysti hyvän seuran lisäksi itsensä hemmottelulla. Tälle illalle ystäväni toi mukanaan saunomiseen turve- ja hunajahoitoja. Ihan mahtava ajatus! Ei muuta kun tuumasta toimeen.


Lauteet on syytä suojata...
Kuinka paljon voikaan saada iloa
kulhollisesta turvetta?

Enempää ei voi näyttää (siveellisyyden nimeen!), mutta uskotte jos kerron, että turve leviää ja roiskuu melkoisesti veden kanssa tekemisiin joutuessaan. Onneksi myös huuhtoutuu suht helposti. Sauna säästyi isommilta turvetuhoilta, ja kylppärin perusteellinen pesukin alkaa olla taas ajankohtainen muuten vaan. 

Mutta mikä ihaninta, taas on tankattu hyvää oloa ystävästä!

4 kommenttia:

 1. ihana blogi ja kauniita kuvia sinulla täällä! Meilläkin on haaveissa oma Kannustalo. Täältä onkin hyvä ammentaa inspiraatiota. Aurinkoista kevään jatkoa sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kun löysit! Nyt eletään melko ruuhkaista aikaa meillä, opiskelut ja työt ja perheen pyöritys vie niin paljon aikaa, että postaustahti on ollut melko vaatimaton. Aina aika-ajoin ehdin kuitenkin, ja kiva huomata että joku joskus käy lukemassakin. :)

  Facebookissa meillä Kannustalolaisilla, (ja siitä haaveilevilla) on oma ryhmä, Koti Kannustalossa, sieltä saa paljon vinkkejä ja kokemuksia, tosi aktiivinen, mukava porukka. Tulehan mukaan!

  VastaaPoista
 3. Kaunis blogi. Tuo on totta että ystävyyden todellisuuden tunnistaa juuri tuosta, että juttu jatkuu siitä mihin se edellisen kerran jäi. Sitä juuri on parhaat ystävät. Mukavaa pääsiäisenaikaa ja tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tulen varmasti kun koneelle pääsen, kiitos kutsusta!

   Poista