tiistai 29. lokakuuta 2013

Syvälle syksyyn


Sinne painutaan, pimeyteen. Märkää, tuulista. Onneksi voi alkaa sytyttämään valoja, kynttilöitä, takkatulta. Ja jos oikein kuvittelee, voi jo haistaa joulun.
Mä olen ehkä koko internetin historian huonoin bloggaaja. Arvaatteko? Meillä on vietetty mm. 6-vuotissynttäreitä viikonloppuna, mutta mulla jäi kaikki kuvat ottamatta ja hienot blogipäivitykset juhlista tekemättä. Mä en kertakaikkiaan muistanut koko asiaa siinä humussa. Pari kynttilänpuhalluskuvaa nappasin, mutta siihen se sitten jäikin. Edeltävästi oli pääsykoeviikko, joten viime ajat on muutenkin mennyt melko siivillä, kun on pitänyt ehtiä tehdä niin montaa asiaa ja valmistautua valintakokeisiin, sen vähän mitä nyt mihinkin väliin aina ehti lukea. 

Synttäreiden jäljiltä kodin on vallannut kovin vaaleanpunainen tunnelma, ei sitä kaikkea raaski riisua heti vaikka juhlat onkin jo vietetty. 

Kattoon askarreltiin lasten kanssa lippunauhat, muutamasta erilaisesta kankaasta. Ne ripustettiin kattoon valaisinpistokkeiden koukuista. Niistä tuli ihan hauskoja, vaikka melkoisen onneton ton ompelukoneen kanssa olenkin.
Vaikka nyt ruokabloggaukset synttärien osalta meni ohi, niin pakko jakaa yksi aiheeseen liittyvä ale-löytö. Kävin viime viikolla etsimässä kakkulautasta, pyöreää, vähän reilumman kokoista, mutta törmäsinkin Robinhoodissa kolmen jalallisen kakkulautasen settiin, jotka toimii sekä toisistaan erillisinä tarjoiluastioina, että päällekäin. Ja mikä parasta, siinä oli oranssi -50% hintalappu, joten hintaa sille jäi alle 15 euroa. Loistolöytö tämmöselle esteetikolle, joka kattaisi lasten iltapalankin kynttilöineen ja asetelmineen pöytään. Tälle tulee varmaan toistekin käyttöä.Liesituulettimen päältä löysi paikkansa uusi talvinen risukranssi, joka tarttui matkaan ihan S-Marketista ruokaostosten ohessa. Vaaleanpunaisten kynttilöiden ympärille on pyöräytetty samaa juuttinauhaa, jota käytettiin lipuissa. Pienillä jutuilla tulee tunnelmaa, ja pikkuhiljaa voi pukea kotia jouluisempaan asuun.Paljon odotettu syysmyrsky ei sitten oikein koskaan ehtinyt tänne asti, mutta ulkona on sateista ja tuulee. Mikä sen ihanampaa, kuin sytyttää tulet uuniin ja lämmittää sauna. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti