torstai 6. maaliskuuta 2014

Kodinhoitohuoneen oviverho

No johan kulkee aika niin ettei perässä pysy. No eipä täällä Harmaassa Aurorassa ole paljon tapahtunutkaan, hyvä kun ehtii välillä käydä kotona nukkumassa. Opiskelun, työn ja perheen yhdistäminen saa joskus tuntumaan, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken.

Jotain olen kuitenkin saanut aikaankin, vihdoin viimein verhon kodinhoitohuoneen oveen. Ovi on huutanut jonkinlaista näkösuojaa jo vuodenpäivät, vaikka naapuri luonnollisesti vakuuttaa, ettei puolialasti - tai alasti saunatiloihin kulkeminen häiritse juuri lainkaan. Ei varmaan. Verhon ikkuna nyt kuitenkin sai.
Verhokangas löytyi Eurokankaasta, vaijerit ylä- ja alareunaan Hong Kongista (se kauppa juu, ei tarvinut kauemmas matkustaa...). Yllätin itseni osaamalla kääntää ja ommella kaikki neljä sivua, pitkille sivuille kapeat sirot käänteet, ylös ja alas kujat rypytysreunoineen. Olen mä vaan kätevä emäntä, enpä olisi itsekään uskonut! Vaijerin silmukoita varten ruuvasin oveen koukut, yhtä kulmaa lukuunottamatta selvisin yhdellä reijällä. Yhden kulman reijitin moneen kertaan, katkoin koukun kierteitä oven sisään varmaan neljä kappaletta. Piiloonhan ne jäi, sipaisu valkoista massaa päälle niin kukaan ei edes huomaa... Ainakaan jollei kerro kenellekään.

Rakkaan mieheni sanoin: Kun itse tekee, niin saa sitä mitä sattuu tulemaan! Tämmöstä tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti