perjantai 24. tammikuuta 2014

Perfect Home

Niin täydellisenä kun tätä omaa Kotiani tietysti pidänkin, otsikko ei tällä kertaa viittaa tähän onnistuneeseen talovalintaan. Perfect Home -sisustuskutsuja vietettiin tänään Harmaassa Aurorassa kolmatta kertaa, ihanalla joukolla ihania naisia (ja miehiä). Osa vieraista on uskollisia vakiokutsuilijoita ja konkareita jo näissä Perfect Home -touhuissa, mutta joka kerta joukkoon eksyy myös uusia ihastelijoita. 


Kutsut osuivat sopivasti hyvin merkitykselliselle päivälle - Harmaa Aurora on nyt yksivuotias. Tänään siis tuli tasan vuosi siitä, kun Aurora nousi tälle mäelle, ja itseasiassa ilmakin oli yhtä kuulas ja kylmä kuin silloinkin, -20 astetta. Kutsuilla sen sijaan oli varsin lämmin tunnelma. Toinen toistaan ihanimpia tuotteita oli jälleen tuotu hypisteltäväksi, kiitos Miia Rikkola. Miian tyyli esitellä tuotteita on vailla vertaa, ihanan reipas, avoin, rehti ja iloinen. Vaikka äkkiseltään voisi luulla, että tämä postaus sisältää blogiyhteistyötä, voin kertoa että näin ei ole. Puhtaasti hyvästä kokemuksesta ja täysin ansioituneena tämä maininta. 


Nämä tuotteethan ovat kuin meille tehtyjä, sekä värimaailmaltaan, että tyyliltään. Aiemminkin kotia on koristanut joissain kuvissa täälläkin näkyviä juttuja, kuten takan päältä löytyvä enkelipatsas, Tulip -tuikkulyhtyjä, valkoisia peltisydämiä, Savona -kynttilänjalkoja, ja nyt tällä kertaa tilaukseen päätynyt Time -kello. Keittiön seinään mallailin sitä jo innoissani. Kuvia tuotteista löytyy pitkin täältä blogista, mutta myös Perfect Homen tuotekuvastosta.Touhuntäyteinen päivä on takana, kätevä emäntä oli loihtinut pöytään pesto-salami-kirsikkatomaatti-aurajuusto -piirakkaa, paistovalmiita vaniljakierrepullia, vaahtokarkkeja ja Fasuja. Kahvia keiteltiin pannutolkulla, ja talon täytti iloinen puheensorina. Tämä on sitä parasta, mitä emäntä voi näiltä kutsuilta saada; Rentoa yhdessäoloa, ystäviä, tuttavia, naapureita.

Onnistunut päivä. Onnea Harmaa Aurora 1v! Tänään, kuin syntymäpäivän kunniaksi, osui myös Kannustalon uuden Muuttovalmiit -esitteen julkaisu, käyhän kurkkaamassa ja ihastelemassa. Tarkimmat tiirailijat voivat bongata sieltä tuttujakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti