perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukuun 6

Kauniin valkoista itsenäisyyspäivää!

Ulkona on saatu tänään lunta tänne eteläänkin, ihan niin että lapset pääsi mäenlaskuun omalla pihalla. Voi sitä riemua. Kuului varmaan naapurikylälle asti iloinen meno ja kiljahdukset kun kuperkeikan kautta päädyttiin penkkaan kerta toisensa perään. 

Sillä aikaa kun lapset törmäili kiviin, kantoihin ja toisiinsa, äiti katseli maailmaa kameran etsimen läpi. Päätin vähän harjoitella hämärässä kuvaamista, tai itseasiassa lopulta lähes pilkkopimeässä. Viihdyin niin hyvin, että herkulliseksi iltaruuaksi ajateltu kukkakaali-kesäkurpitsa-pekoni-gratiini paloi uuniin. Kerrankos sitä nyt unohtaa, kun lähtee "vähän käymään" ulkona? Mäkkäriinkin on reilu 20 km, joten illan kysymys kuuluu: Mitä tänään syötäisiin? 

Jottei hukkaan olisi mennyt, niin laitetaan nyt pari kuvaa näytille. Harjoitustahan tämä homma vaatii, mutta eikös se niin mene, että ensin otetaan tuhat huonoa kuvaa, ja sitten ehkä oppii ottamaan yhden hyvän?


Harmaa Aurora. <3


2 kommenttia:

 1. Onpas loistava idea tuoda kuusi ihan pihapiiriin! Mistä mä uskaltaisin käydä kaatamassa omani. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä maalla se on varmaan keskimääräistä helpompaa, en tiedä miten hämäriä ne teidän lähimetsät on...?

   Meillä olisi tänä vuonna tavoitteena hakea itse lasten kanssa ihan se varsinainenkin joulukuusi metsästä, tähän asti kun ne on ostettu lähialueen viljelijöiltä ihan myyntipisteestä. Mutta on siinä kuusenhakureissussa sitä erilaista fiilistä jos itse pääsee metsään rämpimään. Täytyy vaan kysellä noilta paikallisislta maanomistajilta mihin kannattaa ja saa mennä.

   Poista