sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun 1 - Joulun tuoksuaNiin se koitti, joulukuun ensimmäinen. Adventti taipuu tähän suuhun vähän huonosti, on niin kirkollinen juttu. Tulee mieleen ala-asteen aamunavaukset ensimmäistä adventtia seuraavana maanantaina, kun käveltiin jonossa virsikirjat kädessä isojen luokkaan, ja laulettiin "Hoosianna". Koulun rehtori polki vanhaa urkuharmoonia kuin tulpatonta mopoa ja lauloi niin lujaa, ettei muiden enää tarvinut kuin liikutella suuta. Kultaisia muistoja.

Joulukuun ensimmäisen kunniaksi toin pöytään kuusenoksan tuoksua tuomaan, ja sytytin kynttilät. Nautitaan tästä siihen saakka kunnes mies töissä lukee blogia, soittaa kotiin, ja käskee viedä kuusenoksan ulos ennenkuin palaa koko talo. 

Tästä se lähtee, joulun aika. Rauhallista ja lämmintä mieltä jokaiseen kotiin!2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulun odotusta myös sinne! Yleensä olen tässä vaiheessa jo täysin joulun lumoissa, mutta tänä vuonna työkiireet ovat sekoittaneet pääni ihan täysin. Joulufiiliksen tuloon auttaisi myös lumi, mutta eipä siitä täällä etelässä ole tietoakaan.. Luotan kyllä siihen, että joulufiilis saapuu! Eilen jo jammailtiin illalla herran kanssa yhdessä Bublen joululevyn soidessa taustalla. :D

    VastaaPoista